Wednesday, June 13, 2007

Olycklig kärlek?

Det är lite jobbigt när man kommer på sig själv med att vara halvt bettutad i Jude Laws karaktär i The Holiday. Jag menar Jude's got the look och personligheten han har i den filmen. Gah, could it be any better? Dessutom finns inte killen i verkligheten! Bittert.
Kanske är det ännu värre när man kommer på sig själv med att bli svartis för att Justin hånglar med en brud på en bild i Hänt Extra. Han är ju min!?!
Är det nu jag ska söka psykologhjälp? Eller är det ett friskhetstecken att jag inser att det är "onormalt beteende"?

1 comment:

Anonymous said...

Det är ju det jag konstaterat för länge sen! :) Jude är het, en au-pair vistelse i London är nästa tripp för min del... Hehe. När vi ändå är inne på ämnet heting var jag och Erica inne på Darty igår, gissa vilken film som spelades på ca 15 platt tv-skärmar runt om i butiken? James Bond "Casino Royale"!! :) Vi fick även se den bästa scenen, du vet, i duschen när hon fryser och han vrider på mera varmvatten... Ahh! :) Knäsvag? svar ja! Dock hade de på den franska versionen, alltså med franskt tal vilket drog ner det hela. Hoppas att du har det bra där hemma! Och du, slit inte ut knapparna på K800:an nu! :) Puss på dig! Karin