Friday, March 30, 2007

Kalldusch

Nu är det 3:e gången den f*rbannade varmvattenberedaren går sönder. Men nu blir det slut på den, nu ska den bytas! Man muckar inte med mig bara så där inte! =P
Men de kommer inte förrän på måndag, så det blir till att duscha i kallvatten i helgen, ööök.
Tur att mamma är här.

1 comment:

Anonymous said...

haha stackars din mammi. får hon också duscha i kallvatten?
du, när du drar t sydafrika; tips; åk på vinprovning, köp med ett riktigt gott vin. handla lite najs tilltugg och kör upp på signalhill och kika på solnedgången! Eller klättra upp på lionshead! det är ett par timmar men väl värt utsikten! och det bästa av allt; GÅ UPP FÖR TABLE MOUNTAIN! (ta med er vatten och lite choklad...)
Det finns en asnajs restaurang där man kan käka kött med chokladsås (tydligen väldigt najs). heter madame zingara och ligger på 215 Bree Street, Cape Town.inne i staden alltså. riktigt riktigt god mat och annorlunda upplevelse.
Om ni åker till The waterfront jobbade jag på cape town fishmarket. fiskrestaurang, rätt billigt!
men snälla snälla snälla. köp ett par fudge till mig. finns i nästan alla affärer, speciellt framme vid disken på bensinmackar och dylikt. de är smål fyrkantiga beiga hårda saker. (inplastade). typ 3x3cm.
shit. hoppas du älskar sydafdrika lika mycket som jag! Remeber; de har skitgott vin!!!! (kolla på pingviner på boulders bay också;)
hälsa dina föräldrar!
puss kram hedwig